PRODAJA SADNOG MATERIJALA

Osnov svake uspešne biljne proizvodnje jeste zdrav sadni materijal. Upravo iz tog razloga Voćarska zadruga Borovnica godinama unazad, u svojoj ponudi ima bezvirusni sadni materijal „IN-VITRO“, dobijen metodom „kulture tkiva“, koji nabavlja ekskluzivno od proverenog rasadnika Kusibab-Wyka iz Poljske, koji je jedan od vodećih proizvođača sadnica borovnice u Evropi. 

U ponudi su sorte borvonice Duke, Draper, Bluecrop, Chanticleer kao i svih ostalih sorti koje uspevaju na našem području.

SADNICE BOROVNICE SORTE DUKE

Najpoznatija sorta u Srbiji, sorta ranog zrenja, krupnog ploda ujedno i najtraženija sorta na tržištu.


Prodaja sadnica borovnice sorta Drejper

SADNICE BOROVNICE SORTE DREJPER

Veoma čvrst plod, hrskav ukus, kratak period zrenja i veoma pogodna za čuvanje i transport.


Sadnice borovnice sorte Bluecrop

SADNICE BOROVNICE SORTE BLUECROP

Sorta koja se najčešće koristi kao dopuna za oprašivanje uz sortu Duke. Srednje krupan i ukusan plod, vreme zrenja je desetak dana kasnije u odnosu na sortu Duke.


Sadnice borovnice sorte chanticleer

SADNICE BOROVNICE SORTE CHANTICLEER

Jedna od najranijih sorti,  stiže na berbu nekoliko dana pre sorte Duke, sa jako kasnim cvetanjem sve više se sadi umesto sorte Bluecrop.


SADNICE BOROVNICA – CENA

Cena sadnica borovnice formira se po konkretnom zahtevu koji treba da obuhvati količinu i vrstu sadnog materijala. Minimalna količina koja može da se poruči je 150 sadnica.

Ukoliko imate pitanja oko cene sadnica borovnice, kao i na koji način da definišete Vaš zahtev, kontaktirajte naš tim OVDE.