PRODAJA SADNICA BOROVNICE

U ponudi imamo najkvalitetnije bezvirusne sadnice borovnica. Sadnice borovnica koje vam nudimo su se najbolje pokazale u smislu kvaliteta, količine roda u našem klimatskom području.

Prodaja sadnica borovnice sorta Drejper

SADNICE BOROVNICE SORTE DREJPER

Sorta borovnica Drejper (Draper) je vrlo karakteristična sa aspekta koncentrovanosti zrenja kao i sa aspekta transportabilnosti. Uz veoma čvrst plod i hrskav ukus, sadnice borovnica Drejper često su izbor naših uzgajivača borovnice.

Period zrenja sorte borovnice Drejper je izmedju 30 – 32 nedelje (tri nedelje je period zrenja sorte borovnice Drejper).


SADNICE BOROVNICE SORTE AURORA

Sorta borovnica Aurora (Aurora) je najtipičniji predstavnik pozne sorte sadnica borovnice s obrzirom kada stiže na rod. Ukoliko se uzmu u obzir karakteristike ove sorte u smislu da se plodovi sorte borovnica Aurora dobro čuvaju, da imaju veoma mali ožiljak pri berbi, kao I da su odlučnog ukusa to sortu borovnice Aurora čini veoma interesantanim izborom sa aspekta period stizanja.

Period zrenja sorte borovnice Aurora je izmedju 34 – 37 nedelje (četiri nedelje je period zrenja sorte borovnice Aurora).


SADNICE BOROVNICE SORTE DUKE

Sorta borovnica Djuke (Duke) je ranog zrenja a poznog  cvetanja, što je čini dobrom preporukom za izbor sadnica borovnice s obzirom da plodovi stižu u prvoj polovini juna a sa druge strane cvetanje je pozno čime se izbegava opasnost od poznih prolećnih mrazeva.

Period zrenja sorte borovnice Djuk je izmedju 26 – 29 nedelje (četiri nedelje je period zrenja sorte borovnice Djuk).


SADNICE BOROVNICE SORTE HURON

Sorta borovnica Hjuron (Huron) je novija američka sorta srednje ranog perioda zrenja, što je čini dobrom preporukom kao drugu sortu u zasadima borovnice u kojima je najdominantnija sorta Djuk.

Period zrenja sorte borovnice Huron je izmedju 26-29 nedelje (četiri nedelje je period zrenja sorte borovnice Hjuron).


SADNICE BOROVNICE SORTE LIBERTI

Sorta borovnica Lilberti (Liberty) je sorta kasnog vremena zrenja što je čini dobrim izborom sa aspekta produženja sezone kao i pravljenja rezervi sveže borovnice koja će se koristiti u poslednjem kvartalu godine – ovo je jedino moguće uz uslov korišćenja adekvatnih uslova hladjenja.

Period zrenja sorte borovnice Liberti je izmedju 32 – 36 nedelje (pet nedelja je period zrenja sorte borovnice  Liberti).


SADNICE BOROVNICA – CENA

Cena sadnica borovnice se formira shodno konkretnom zahtevu koji je potrebno da obuhvati količinu i vrstu sadnica borovnice, period kada želite da realizujete sadnju, kao i lokaciju isporuke sadnica borovnice.

Ukoliko imate pitanja oko cene sadnica borovnice, kao i na koji način da definišete Vaš zahtev, kontaktirajte naš tim OVDE.